Monday, December 31, 2007

memori 2oo7

My Memories... bermulanya tahun 2007 dgn sejuta keindahan... 1001 kebahagiaan dan keceriaan.. baru habis SPM laaa katakan...sahabat ku diatas ini juga merupakan team drama aku.. aku sgtt sgtt merindui mereka.. gambar ini dirakamkan slps kami perform drama masa pertandingan drama bahasa inggeris... kekekek... erm..


tahun ini aku byk belar apa erti kasih syg yg sebenarnya.. walaupun kisahnya tak berpenghujung namun byk yg aku perolehi... apa itu kasi? apa itu syg? apa permulaan cinta? apa rasanya rindu dan bila jatuh cinta.. segalanya.. bukan itu sahaja aku juga dapat merasakan saat merana putus cinta.. segalanya.. hebatt.. satu pengalaman yg hebat...

cukup lah pasal kisah cinta yg entah apa ntah tu.. erm.. then nak citer pasal salah satu my happy tyme... masa ni waktu sis mila dinobatkan sebagai juara AF5... u such a great singer sis mila.. love u so much.. tyme ni.. myra terlalu hepi.. buat kali pertamanya juara AF yg betul2 myra sokong.. myra n mum sggp berhabis duit ngundi mila niyh.. fanatik giler tyme ni.. sgtt sgtt sgtt berharap dia jd juara... masa diumukan dia juara.. perghh.. melompat menjerit myra... hepi sgt... smp tido pon xlena..

dah laaa masa pagi tu dapat jmp dafi.. tyme tu kira cam first time jmp dafi.. then terus jatuh minat kat dia.. huhu... hebat kan?? kekeke... dan dari situlah bermula penglibatan aku dgn DFC yg ku cyg.. so kira malam tuh.. mmg angau tahap bangau laa... mana hepi pasal my lebeli sis mila menang.. pastu ngn jmp dafi.. ati berbunge je.. bgn pagi senyum je.. nak tdo pon senyum je... parah kan..?? kekeke..ini pula semasa pertemuan pertama ku dgn mila.. erm.. dia memang merupakan seorang yg baik dan comel.. festime jmp mila kat taman tasik titiwangsa masatuh ada pesta makan2 rasanya.. erm.. tyme ni gak laaa festime aku knal nurt.. huhu.. DaVom.. i really love u all.. ngn mila time ni best sgt.. erm.. byk kali dpt snap pic ngn dia masa ni.. xpernah sumbonk smp skang sama je.. hebattt.. juara yg sgt mudah didekati.. love u sis...tyme ni lak.. dgn rasminya aku jmp dafi buat kali bertama selepas bergelar DAFINITES.. erm.. satu pengalaman yg hebatt.. really love tat moment.. first time jmp dafinites walaupun tak knal sesapa lg tyme tuh.. yg penting dafi knal.. kekeke..ini pula.. masa mula-mula masuk UNISEL.. n dowg sme is my housemate (hostel).. hostel kami ada 3bilik (rumah ala aprtment) so my bilik kongsi ngn ain.. kamu berdua je.. yg lain sme satu bilik 4 org.. erm.. really miss tis moment.. br je knal.. xda sebarang pergaduhan.. hepi je.. like happy family... erm.. syg sgt kat dowg masa niyh.. but now da byk daa berubah.. erm..weawwww... tyme sgt bestt.. sbb DR.SMS dapat bergelar angkasawan pertama m'sia.. walaupun xpernah jmp dia.. but happy sgt ngn pencapaian dia.. biarpun apa org nak ckp kat dia.. but pada myra dia tetap hero m'sia.. huhuhu.. love u dr.sms..
video
kenangan terindah ku bersama DFC.. andai saja dapat ku ulang kembali masa itu.. pasti aku takkan melepaskan ia pergi... kenangan yg sgtt sgtt sgtt berharga dan takkan pernah kulupakan... indah sgt saat itu.. best!! baek punyer!!! weeeeeee.... tak lpe kepada performer team.. myra love u guyz so much.. to my adik akim n mardha, nad n fary, anis n nana, fit n capek, eca n anis also fin n kak yaty.. really love u guyz.. tanpa u guyz sme nye xkan menjadi..mila @ planet hollywood.. my best tyme wit Davom... myra mungkin tak dapat luangkan byk masa ngn DaVom n mila.. but tis event adalah event yg paling myra igt tentang DaVom.. to Ling yg snggp amik n antar myra mmg xley lpe.. sme laa.. enjoy wit u guys there... love it...

No comments: