Friday, June 13, 2008

busy week~~

assalamualaikum..
me with amy masa practical utk pregnancy exercise

uwaaaa... lamanye x menghapdate blog kan.. hurmmm.. last week mcm2 jd salah satunya aku ditinggalkan oleh mereka yg pergi bersuka ria di Pulau Pangkor... kekekke.. xper laa apa ley wat.. da xda rezeki kan.. happening seyh tgk dowang pergi jeles taw.. kekeke.. bole gitew kan.. xda laa.. xpe nnt if ada kesempatan myra join ok... so dikala ku kestressan memikirkan mcm2 menda g r melayan perasaan di Gym unisel jap.. kekeke... sebenarnye sbb ada kelas.. keke..
ni r antara peralatan Gym yang slalu jd bhn mainan myra dikala stress.. keke

hurmm.. tp minggu ni dengan minggu lepas merupakan minggu yang paling bz... bayangkan 2 mid term exam dlm masa hari.. perghhhh.. mencabar seyh.. pastu asaimen n presentation agy.. memang agak memecahkan segala neuron2 yang ada kat dlm otak iniyh kan.. kekeke..
ni pic dak2 ET grup 2 masa sblm wat practical utk relaxation for pregnancy ET.. huhu.. siap ada mat n bantal utk tdo agy.. ske tull...

so dalam masa dua ke tiga minggu iniyh myra akan sentiasa sibuk ke hulu ke hilir then lagi beberapa minggu final exam lak.. mmg short sem ni xley nak lepak ler.. adeyh.. tensen den.. kekeke.. chaiyokkk myra u can do it..
hurm.. nak cite sket pasal test n mid term exam smlm.. smlm ada test utk E
xercise Therapy n test utk Anatomy.. Siyesly ni laaa paper paling ssh penah ku jawab.. lagi senang paper final cam ni.. kekeke.. tp disebabkan hampa dengan paper anatomy tuh.. we all decide nak struggle for next paper which is ET..ni masa kat Library ngh setadi ngn Aiz, Amy n Kak Shu.. tp tyme ni kak shu ngh amikkan gambo.. keke kitowang stay kat library n study.. perghh... menat gak r.. menonggeng kat celah rak tuh cr buku n jawab soklan past sem Q.. lama gak.. Amy, Aiz ngn Kak Shu sme2 kitowang kongsi apa yg kitowang paham then hafal pape yang patut.. guess what.. siyesly apa yg kiwang baca sme masuk... wahhh.. hebat prediction kitowang.. kakakaka.. hepi laaa gak.. at least dapat kaver yg td pny kesalahan kan.. huhuhu...
tapi.. xley nak hepi sgt... coz skang ni prepare utk presentation this monday.. tajuknya.. DEEP VEIN THROMBOSIS.. waaa.. seram seyh... kekekeke.. ok r maw siapkan diri utk presentation nnt.. doakan utk myra taw...
lawakan??? ni myra snap dr Gym kitowang.. pemandangan masa matahari terbenam, di Shah Alam.. kekeke... ye r xdapat nak tgk matahari terbenam ngn Dafi kat Pangkor terpaksa laa lyn feel sendiri kat Shah Alam je.. kekeke...
oraittt..
tata.. mwahhhxxxx...

p/s: myra<----- da xsntap daa.. takot nnt kene jd cam karipap... kekekkee.... yeay bahagia smule.. ouh chentaku Rio.. mish bebeh sio much... to DFC.. mish u guys so much ok.. nnt lps final kite g ngedate ramai2 ok.. to my Lalinks Dafi.. adeyh yang ni lagi wendu ni... kekekek.. alamak terlebeyh suda... kekeke..

1 comment:

BasH said...

walauweiii..terkedu bash kejap..ingat myra skrg gi gym kan..heheh..tapi kalu myra g gym pun, bash akan sokong dari blkg...yeahhhh