Thursday, June 19, 2008

8 facts bout myra

hurm...
myra di tag oleh kak nad...

THE RULES
1. Each blogger must post these rules first.
2. Each blogger starts with 8 random facts/habits about themselves.
3. Bloggers that are tagged need to write on their own blog about their 8 things.
4. At the end of your blog, you need to choose 8 people to get tagged and list their names.
5. Don't forget to leave them a comment, telling them that they've been tagged, and to read your blognothing interesting bout me..

jom kite tengokkk...

1. AKEDEMI FANTASIA FANATIC!!!!! muahahhaha... sape tak tahu kan.. dari AF 1 sampai laaaa AF6 ni myra still lagi jadi fanatik AF.. tataw laaa naper... myra ngn AF ni da macam laut dan pantai.. xdapat nak dipisahkan lagi.. waahh.. terlebih suda (ikot style stacy).. kekekke.. betul.. dulu pernah berazam xmo tgk AF tp azam hanya tinggal azam je.. xdapat ler nak penuhi azam tuh.. kalu xtgk af rasa cam xlengkap laaa... biarlah org nk ckp AF ni ngarut ke apa ke.. but pd myra AF satu2nye realiti TV yg paling beshhh!!! sbb AF gak myra jmp kwn2 myra skang.. so pasni sapa kutuk AF dpn myra nmpknye nak rasa sepakkan maut ku lah tuh.. wakkakaka

2. Myra anak SULONG dlm pemeli.. huhuhu.. kak long taw.. kak long yang sungguh baik dan penyayang.... wahhhh.. kan.. kekekke... tapi garang r gak..

3. sangat suka luahkan perasaan kat my diary ijau... huhuhu... if rasa sedeyh ke.. hepi ker... apa2 je perasaan diary laa tempat luahan atyku.. walaupun diary tu xdapat kasi respond tapi cukup laa sebagai tempat melepaskan segala perasaan yang terpendam...

4. suke giler tulis sajak ke lirik lagu ke puisi ker... mmg ske sgt.. itu pon salah satu medium pelepas perasaan.. keke.. cume blom ada kesempatan mau kasi kembangkan bakat yg ada kan.. kekeke...

5. yang ni banyak orang yg belom tahu.. myra sebenarnya dah siap tulis sebuah novel tapi blom sempat utk di publishkan.. walaupun ada publisher yang nak amik my karya tuh.. suppose to be that novel skang da ada kat pasaran tp sbb ada masalah teknikal sket so novel itu tertunda untuk di publishkan.. huhu.. cedeyh...

6. Pink mania... muahhahaha.. sayer peminat kaler pinkkk!!! yeayyyyhhhh... pape jer mst nak kaler pink... nmpk cute jer kalu menda2 pink niyh... wahhhh.. i like... dulu msa sekola rendah i hate pink.. dlu myra ala2 tomboy sket.. then msk skola menengah.. dapat lak skola pompuan.. wahhh.. terus berubah u olzz.. kekeke... terus minat pink ek.. kekeke...

7. peminat Ziana Zain.. kekeke... penah sekali dulu masa sekolah myra masuk pertandingan nyanyi kite nyanyi lagu penawar semalu by Ziana Zain.. huhu... myra dari kecik membesar ngn lagu ziana zain.. almost sme lagu dia myra dah hafal...

8. suka kumpul soft toys... huhu.. ske ske ske.. cute jer memenda tuh... kalu tdo pon ley bawak pelokk.. ekkeke...

yeyyyyyyyyyy.. tamat daaa...
ok my turn lak to tag...

1. kai
2. lingg a.k.a eleza
3. nurt a.k.a mucuk
4. kak nuyu
5. maya
6. kak yaty
7. aini
8. megat eusofe

2 comments:

eleza737 said...

cesssssss... suke ati je tag aku..
sekeh kang..!!!
=))

~SYAMELIA~ said...

uikssss...
1st time myra buat posting tanpa menggunakan intro 'assalamualaikum'....

---> sejarah tercipta