Friday, July 11, 2008

my beloved maya

assalamualaikum...
weeeeeeeeeeeeeeeeee....

alhamdulillah syukur..
tadi akhirnya dapat juga myra meluangkan masa melawat Maya kat HKL.. maya telah dipindahkan ke HKL utk mendapatkan rawatan pakar di HKL.. tadi petang Myra wit Tasha g HKL... kitowang sampai dalam 5.30ptg.. lepas parking terus jalan menuju ke wad yg dituju.. kebetulan masa nak tanay nurse tuh bilik maya terserempak dengan kak shikin which is kakak kepada maya... rupa2nya tadi kami satu lif lerr.. ngeeee... then dia bawakan we olz g jmp maya..
maya xley duduk selama beberapa jam, so dia hanya ley baring jer..
masuk je tgk mak maya tengah pgg kaki maya.. coz dia asyik nak gerak je.. dia suppose to baring diam2 selama beberapa jam selepas proses mengambil air tulang belakang yang baru dia wat tadik.. tapi da dasar jiwa remaja nak gerak je keje.. degill kan.. so sampai mama dia kne pegang kaki xmo kasi dia byk gerak... hahah.. masa kak shikin kenal kan myra dekat maya n mak dia maya senyum je.. lepas salam terus dia paling muka dia kat mak dia.. malu barangkali.. hehehe.. kata mak n kak shikin tadi maya da beransur pulih cuma mata dia je yg masih lagi kabuh.. bdn dia yg lemah pon da bole gerak2 sket walaupun xkuat sepenuhnya.. alhamdulillah...
mak maya suap dia makan bubur dengan ayam masak kicap..
tapi tadi mmg puas ati sgt dapat jumpa dia.. borak ngn dia.. hehehe... then teman dia makan.. masa makan tuh awal2 dia rasa makanan tuh dia dah kasi statement "isk.. tak sedap laa.." aiyakkk dik.. makanan sepital memang laa xsedap sayang oi.. hahaha... so sesapa kalau nak pergi melawat maya nanti siler laa.. pegiyh kat Jabatan Neuro HKL tingkat 2 wad 5B.. pergi lah heppikan dia ekk.. and jgn lupa doakan dia cepat sembuh supaya dia ley sambung belajar lagi.. amin..

1 comment:

Okfind88 said...

myra..hope maya cepat smbuh kn..amin.mm walopon okf xknal dia..tp coz myra knal dia..so secara otomatikny..okf jd knal..huhu..hope dia akn cpt sembuh.....arap2 sgt....mm kim slm kt maya ea..