Sunday, April 13, 2008

my bro besday!!!

Hepi 16th
Belated Birthday
Aboy

tadi besday party my bro.. Adib or pggln manjanye aboy..
celebrate kecik-kecilan je kat pizza hut ampang park..
ni laa antara kawan2 besday boy yang happening and kecoh!! yang duduk kat kerusi tu dowang gelar YB Halil.. hehehe.. mcm2 laa dak2 ni..

ni pulak antara family yang hadir.. mak uda, mak su n acu.. huhu..

juz invite my auntie n uncle also aboy's fwens.. happening gak ar.. dak2 ar katakan.. huhu.. macam2 laa dowang niy.. macam2 gak gelaran yang myra dengar.. antaranya YB, ketua mafia, ustaz amir, mat rempit, kapel poyo n so on.. byk tul sampai tak terhafalyang tersengih tu nama dia DD si seluar ketat a.k.a skinny.. hahaha.. dia ni laa yang paling kecoh kat situ..

Yang paling klakornye.. ada laa satu kapel ni.. memang dowang je pon satu satunye datang berkapel.. coz b4 tis my bro da kasi amaran 'No Gurlfwen plzz' tapi dia ingkar.. huhu.. tak silap nama dia wan n nisa.. hahaha.. yang si nisa ni kononnye malu nak makan.. smpai xmkn lgsg minum je.. tu pon setengah gelas.. abes jadi bahan dowang sume.. tapi tyme balik tak malu lak berkepit sana sini.. kekeke.. im no komen ok..
ni lah kapel yang myra maksudkan tuh.. tgk sup ngn air tu tak gerak pown.. yang balak dia tuh selera je makan.. kekeke..

macam2 ler budak budak niyh.. ada laa myra snap pic masa dowang makan.. dowang sume ni sebenarnye kawan sekelas.. tu ley rapat n tak kisah pon walaupun jenaka dowang tu kadang2 keterlaluan.. redah jerrr..susah nak suh dak2 ni siyes sket.. sme xmo dgr ckp.. ni je laa yang mampu myra snap.. msg2 degil ya amat.. hyper sangat ok!! rasa cam jaga dak tadika lak.. kekeke..

hoitt!! wat apa tuh...???!! apalaa nak jadi ngn dak2 zaman sekarang niyh.. huhu

tapi tak semuanye hyper.. ada gak yang baik.. cam budak ba
ju putih ni.. gila gila gak tp tetap kontrol ensem.. kan abe kelate?? kekekke.. apa laaa yang di renungkan tuh..cik abe kelate ok ke?? kekeke.. nama cik abe ni Farizal!!

ni myra nak kongsi sedikit video masa acara tiup lilin..
saksikan kesengalan dowang!!!
video
memang happening!!!
sampai disini saje yang dapat myra kongsikan..
da tak larat da nak upload pic niyh!!

~daaaaa~
*mmmuahhhhxxx*

No comments: