Saturday, November 6, 2010

jalan-jalan melaka

assalamuaikum...

weeeeeee.... happy n rasa tenang sangat.. setelah sekian lama xpergi vacation kali ni ada peluang g vacation bidan terjun i really enjoy it.. hehehe.. hancuss diet gue.. hahahaha..
asalnya nk pegi makan ikan bakar je.. then setelah sampai sana all da driver penat n akhirnya kitowang decide nak bermalam je kat sana.. it was so blast for me.. sbb akhirnye dapat gak bercuti walaupun seari je.. pegi jenjalan kt sana mmg besh.. melaka da banyak berubah.. seswai dgn jolokan melaka maju.. hehehe..
puas juga laaa makan dan shopping kt sana.. adoyaiii.. seronok... tp klu dapat lebih lama di pantai lg syiokkk... dapat lebih masa dengan alam semula jadi.. lebih tenangkan kalau macam tuh.. sekurang2nya 3hari baru laaa best kannn... ngeeee..
so my diet is totally corrupted!!! hahaha.. so sowi mr.atkins.. nnt kite start balik dari induction week k.. hehehehe... chaiyokkkk2.. hahahaha..
ouh yerkk.. masa makan kt tg.keling tuh kebetulan jumpe ngn my uncle punye kawan.. upe2nye dia step mother maulana.. then father mamau call mamau yg kebetulan ada kt chalet tuh utk family gathering, datang jumpe kitowang.. hahaha... rasa sangat happy (walaupun xda laa minat GILER2 ngn mamau dlm aty berkata 'kan best kalau ada shahir').. hihihihi.. so snap pic laa apa lagik... hahahha... btw thx to his family laaa... :D

1 comment:

edzlin007 said...

cantik gambar kat pantai tu :)